AKTUELNO

Očevi izgleda nisu imali mnogo vremena prvog jutra u septembru.

Što se odmaralo, odmaralo se. Škola ponovo zove, a kolika euforija vlada zbog toga kod poznatih ličnosti govori i činjenica da je Instagram od ranog jutra pretrpan fotografijama dece koje prate u školu.

Izgleda da tate i nisu imale puno vremena za to, pa su mališane do škola otpratile mame koje su pre prvog zvona u ovoj školskog godini iskoritile još neki minut kako bi se fotografisale sa svojim naslednicima, jer su ovo trenuci koji se ne dešavaju svaki dan.

Prva je bila pevačica Goca Tržan koja je objavila fotografiju na kojoj ona i ćerka Lena nasmejane poziraju ispred škole, koja im je izgleda nedostajala.

Počela nova školska godina. Jupi! U našoj školi ima mnogo lepih vesti - napisala je Goca u okviru objave.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon Goce Tržan i Dajana Paunović je okačila fotku sa sinom, na kojoj nije krila oduševljenje i ponos što njen dečak polazi u drugi razred.

POGLEDAJTE JOŠ: SA PSOVKAMA U ŠKOLU! Glumica objavila fotku koja je pokrenula gomilu reakcija zbog OVOG natpisa! (FOTO)

I pevačica Olja Karleuša ovo prvo septembrasko jutro provela je kao i njene koleginice - u šetnji do škole, gde je zastala da se fotografiše sa svojim sinom koji je krenuo u treći razred. Olja je detetu poželela srećan polazak u školu, ali i svim roditeljima poručila da spreme živce za novu školsku godinu.

Autor: S.K.

#Dajana Paunović

#Goca Tržan

#Olja Karleuša

#Zorana Jovanović Zorannah

'